Servisne informacije za četvrtak, 20. februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dvije bebe, jedna djevojčica i jedan dječak.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uglavnom uredno i da će zbog radova bez struje biti potrpšači Ljubomira koji se snadbijevaju sa dalekovoda iza škole.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 32 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju za protekla 24 sata.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo u Ljubinju. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju su jutros izmjereno 8 stepeni, vlažnost vazduha je 58 procenata, a vazdušni pritisak je 984 milibara. Duva sjeverni vjetar brzinom od 3 do 9 m/s. Palo je pola litra kiše za protekla 24 sata.

U sedam časova u Bileći je izmjereno 6 stepena, u Gacku 1 stepen, u Nevesinju 0, dok na Čemernu izmjereno -3 stepena.

U Gacku je bilo mlao kišnih padavina, palo je 1 litar kiše po metru kvadratnom, do su 4 litra kiše pala na Čemernu, na Čemernu ima i 6 cm snijega.

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u centalnim i istočnim područjima sa susnježicom ili snijegom, a na sjeveru i ponegdje u Hercegovini i sa slabom kišom. Umjereno oblačno vrijeme u Krajini i većem dijelu Hercegovine. U ostalim područjima postepeno razvedravanje u drugoj polovini dana. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera, a u planinskim djelovima na momente i olujan. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

 

 

HP, februar 2020.