Servisne informacije za ponedjeljak, 2. decembar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uglavnom uredno i da će zbog redovnog održavanja linija bez napajanja biti dalekovodi Do i Pridvorci – Volujac. Radovi će se izvoditi od 9 do 12 časova.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 39 pregleda u ambulanti i 7 na terenu.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira u Bileći, te tri saobraćajne nezgode u Trebinju.  Nezgode su za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Vodosnabdijevanje Trebinja je uredno i nema najavljenih isključenja potvrdili su nam u Vodovodu.

Trebinjski vatrogasci imali su mirna protekla 24 sata.

U Trebinju je jutros u sedam časova izmjereno 7 stepeni, vlažnost vazduha je iznosila 66 procenata, a vazdušni pritisak je 991 milibara. Duvao je sjeverni vjetar brzinom od 1 do 3 m/s.

U Bileći je izmjereno 5 stepeni,u Nevesinju su 3 stepena, u Gacku 1 stepen, dok su na Čemernu ovoga jutra izmjerena 2 stepena.

Danas će u našoj zemlji preovladavati oblačno vrijeme sa kišom. Više padavine poslije podne i u noći. Krajem dana u Krajini kiša prelazi u susnježicu i snijeg, a u ostatku Bosne u večenjim satima. Očekivana visina snježnog pokrivača, uglavnom, od 1 do 5, na planinama do 10 cm. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Poslije podne vjetar postepeno mijenja smijer na sjeverni. Dnevna temperatura od 5 do 11, na jugu do 13 °C. Pad temperature zraka krajem dana i u večernjim satima.

 

 

 

 

 

HP, decembar 2019.