Servisne informacije za petak, 19. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da će zbog radova od strane RJ Elektro – Trebinje bez struje od 8 do 13 časova biti dio Hrupjela.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 30 pregleda u ambulanti i 12 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su pet intervencija. Jedna je bila tehničke prirode – otključavanje stana u centru grada. Vatrogasci su za protekla 24 gasili požare u Zasadu, Redžepovini i Mostaćima i na Obodini.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje imali su mirna protekla 24 sata.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 19 stepeni. Vlažnost vazduha je 66 % , vazdušni pritisak 984 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 18, Nevesinje 16, Gacko 12 i Čemerno 10 stepeni.  Na Čemernu je palo 13 litara kiše za protekla 24 sata.

Danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva umjeren porast naoblake u Bosni može usloviti lokalne pljuskove, ponegdje praćene grmljavinom. Vjetar slab do umjeren u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Dnevne temperature od 24 do 30, na jugu i sjeveru i do 32 °C.

 

HP, jul 2019.