Servisne informacije za ponedjeljak, 19. avgust

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju nema najavljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dvije djevojčice.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 45 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije za protekla 24 sata. Jedna je bila na putu prema Studencu gdje je gorjela trava, a druga u Zasad polju gdje su vatrogasci gasili požar na automobilu.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira u Bileći. U Trebinju je evidentirana jedna sobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom, dok je u Gacku evidentiran požar.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 20 stepeni. Vlažnost vazduha je 67 % , vazdušni pritisak 986 mb. Duva slab sjeverno – istočni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 16, Čemerno 14, Nevesinje 13 i Gacko 12 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini vjetar jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 29 i 35°C.

 

 

 

HP, avgust 2019.