Servisne informacije za srijedu, 18. septembar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom uredno i napominju da su bez struje povremeno biti potrošači sa trafostanica Dubočani, Mrkonjići i Ubla.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 34 pregleda u ambulanti i 12 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje  imali su tri  intervencije.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici policijske uprave Trebinje nisu imali intervencija. Nije bilo krivičnih djela, saobraćajnih nezgoda niti narušavanja javnog reda i mira.

U Trebinju je jutros 17 stepeni, valažnost vazduha je 79 procenata, a vazdušni pritisak je 985 milibara. Jutros duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s.

Na čemernu je jutros 10 stepeni, u Bileći je 13 stepeni, u Nevesinje je 9 stepeni , a u Gacku 8 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuje u sjevernim djelovima. Tokom dana, padavine se očekuju u većem djelu naše zemlje. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Većina padavina se očekuje u Bosni i to prije podne. Hercegovini lokalno slaba kiša poslije podne. Vjetar, slab do umjeren, na momente i pojačan, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura  većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura  većinom između 12 i 18, na jugu zemlje od 24 do 27 stepeni.

 

 

HP, septembar 2019.