Servisne informacije za utorak, 18. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i obavještavaju se potrošači električne energije koji se snabdijevaju preko Dalekovoda Vrelo oko – Orovac , da će zbog izvođenja radova od strane doći do prekida napajanja električnom energijom u vremenu od 08 h do 13h , kao i da potrošači Dalekovoda Tvrdoš brda biti bez električne energije do 12h.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 30 pregleda u ambulanti i 18 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju tehničke prirode.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira i jedno krivično djelo u Berkovićima i jednu saobraćajnu nezgodu u Trebinju sa materijalnom štetom.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 21 stepen. Vlažnost vazduha je 64% , vazdušni pritisak 983 mb. Duva  sjevero istočni vjetar brzinom od 1 do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 19 ( palo je 16 litara kiše) , Nevesinje 18, Gacko  i Čemerno 13 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše. Tokom dana, u većem djelu zemlje sa kišom, pljuskovma i grmljavinom. Uz kišu moguća je i pojava grada. Vjetrar slab, na momente i umjeren sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 13 do 18, na jugu do 21, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu do 31 stepeni.

HP, jun 2019.