Servisne informacije za srijedu, 18. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da je usljed kvara bez električne energije Aleksina međa. Povremeno su zbog radova bez napajanja i dalekovodi Pridvorci- Konjsko i Lastva- Ljubomir. Iz preduzeća Elektro- Hercegovina su zamolili potrošače za razumijevanje i napomenuli da su ekipe na terenu i da rade na otklanjanju kvarova.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljen je 35 pregleda u ambulanti i 17 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje nisu imali intervencija za protekla 24 sata.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata nisu imali intervencija.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 19 stepeni.  Vlažnost vazduha je 76 % , vazdušni pritisak 984 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 do 5 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 17, Nevesinje 16, Gacko i Čemerno 13 stepeni.

Najviše kiše za protekla 24 sata bilo je u Trebinju gdje je palo 10 litara po kvadratnom metru, u Nevesinje 4,5l, Gacku 3l i u Bileći 1l.

Danas nas očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Poslije podne, u većem dijelu Bosne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a najviša dnevna od 26 do 32 stupnja.

 

 

HP, jun 2019.