Servisne informacije za utorak, 18. februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uglavnom uredno i napominju da nema će bez struje od 9 do 12 časova biti potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda Klobuk – Aranđelovo i Zubci.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 45 pregleda u ambulanti i 4 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje nisu imali intervencija za protekla 24 sata.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali dva krivična djela u Trebinju i tri sobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Nevesinju i Trebinju.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju su jutros izmjereno 4 stepena, vlažnost vazduha je 78 procenata, a vazdušni pritisak je 992 milibara. Duva sjevero – zapadni vjetar od 0 do 2 m/s.

U sedam časova u Bileći je ozmjereno -1 stepen, u Nevesinju -2, u Gacku -3 stepena dok su na Čemernu izmjerena 2 stepena.

U Bosni danas postepeno naoblačenje sa sjevera od jutarnjih sati prema sredini dana. Lokalno će pasti i kratkotrajna slaba kiša. U Hercegovini pretežno sunčano. Sredinom dana nablačenje na sjeveru Hercegovine. Vjetar u jutarnjim satima slab južnog smjera. Prije podne vjetar će promijenuti smjer na istok i sjeveroistok umjerene jačine. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje od 14 do 18°C.

 

 

 

HP, februar 2020.