Servisne informacije za srijedu, 17. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvaljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 35 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije. Jedna je bila kod Doma penzionera gdje je gorjela trava i nisko rastinje. Vatrogasci su bili angažovani i na hemijskoj zaštiti lipa.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali dva rarušavanja jevnog reda i mira u Trebinju i Nevesinju. Registrovane su i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Nevesinju i Bileći.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 21 stepeni. Vlažnost vazduha je 52 % , vazdušni pritisak 980 mb. Duva istočni vjetar brzinom od 2 do 5 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 18, Nevesinje 16, Gacko 14 i Čemerno 12 stepeni.

Danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 24 i 29°C, na jugu do 31°C.

 

 

HP, jul 2019.