Servisne informacije za subotu, 15. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da je danas bez struje dio Dživara odnosno stanovnici koji se strujom snabdijevaju sa dalekovoda Crnač i Aleksina međa. Do nestanka struje je došlo zbog kvara. U preduzeću Elekto – Hercegovina napominju da su ekipe na terenu i mole građana za razumijevanje za beznaponsko stanje.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 40 pregleda u ambulanti i 13 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje su u protekla 24 časa imali tehničku intervenciju – ispumpavanje vode iz bazena u Bregovima.

Snabdijevanje grada vodom je uredno, potvrdili su nam u Vodovodu.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju i jedno krivično djelo u Nevesinju.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 24 stepena. Vlažnost vazduha je 54% , vazdušni pritisak 985 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 do 4 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 22, Nevesinje 19, Gacko 16 i Čemerno 15 stepeni.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malo do umjerenu oblačnost. Poslije podne ili krajem dana ponegdje u centralnim i zapadnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeveroistočni. Dnevne temperature od 30 do 36 °C.

 

HP, jun 2019.