Servisne informacije za ponedjeljak, 15. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da će bez struje od 8 do 9 i 30 bez struje biti dalekovod Tunel – Ušće.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 50 pregleda u ambulanti i 15 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje nisu imali intervencija u protekla 24 sata.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dvije saobraćajne nezgode sa materijlnom štetom u Trebinju i Bileći.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 19 stepeni. Vlažnost vazduha je 63% , vazdušni pritisak 979 mb. Duva istočni vjetar brzinom od 1 do 4 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 17, Nevesinje 14, Gacko 13 i Čemerno 10 stepeni.

Danas se u jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne očekuje pretežno oblačno, a u ostatku zemlje pretežno sunčano vrijeme. Tokom dana ili u večernjim satima postep porast naoblake. Poslije podne ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je moguća slaba kiša. Vjetar u Bosni slab do umjerern istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, veći dio dana, slab do umjeren jugozapadni. Dnevne temperature od 20 do 26, na jugu od 25 do 30 °C.

 

 

 

HP, jul 2019.