Servisne informacije za utorak, 14. maj  

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najavljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dvije djevojčice i jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 31 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 časa.

Vodosnabdijevanje Trebinje jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva narušavanja javnog reda i mira u Bileći i Trebinju i jednu saobraćajnu nezgodu u Bileći.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 12,5 stepeni. Vlažnost vazduha je 83% , vazdušni pritisak 980 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 13, Nevesinje 7, Gacko 8 Čemerno 5 stepeni.

Količine padavina za protekla 24 sata: Trebinje 8,4 l, Bileća 9,5l,Nevesinje 20l, Gacko 11,7l Čemerno 13,5 litara po kvadratnom metru.

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U Hercegovini slabija kiša ili lokalni pljuskovi. U Bosni se prognozira uglavnom između 10 i 30 litara kiše po metru kvadratnom. U Krajini, sjeveru i sjeveroistoku lokalno i do 40 litara. Na planinama će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Temperatura vazduha većinom između 4 i 10°C. Na jugu zemlje jutarnja temperatura od 8 do 13°C, a najviša dnevna između 15 i 20°C.

HP, maj 2019.