Servisne informacije za petak, 14. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da će zbog redovnih radova danas bez struje biti Veličani i Ljubomir od 8 do 13 časova.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljen je 31 pregled u ambulanti i 11 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su  dvije intervencije. Jedna je bila tehničke prirode- otključavanje stana u ulici Petkovića bašta. Druga intervencija bila je u Gradu Sunca, gjde su gorjele palete.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da će kao što je i najavljeno danas bez vode biti dio naselja Garica.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su tri saobraćajne nezgode u Trebinju, Gacku i Nevesinju. Sve tri su bile sa materijalnom štetom, bez posljedica po lica.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 21 stepen. Vlažnost vazduha je 67% , vazdušni pritisak 986 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 19, Nevesinje 18, Gacko i Čemerno 15 stepeni.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano i vruće. Vjetar slab sjevernih smjerova. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 29 do 35 °C.

 

HP, jun 2019.