Servisne informacije za srijedu, 14. avgust

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najavljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 43 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje nisu imali intervencija za protekla 24 sata.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje evidentirali su dva krivična djela u Trebinju. Evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira. Dva u Trebinju, jedno u Gacku. U Trebinje se dogodila i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 23 stepena. Vlažnost vazduha je 71 % , vazdušni pritisak 978 mb. Duva slab sjeverno – istočni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 21, Nevesinje 20, Gacko 17 i Čemerno 16 stepeni.

Jače naoblačenje sa zapada usloviće danas kišu, pljuskove i grmljavinu koji će se pomjerati od ranih jutarnjih sati sa zapada prema jugu i istoku zemlje. Prestanak padavina prije podne prvo na području Krajine i postepeno u poslijepodnevnim satima prestanak padavina na jugu i istoku zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura u Bosni uglavnom između 18 i 23°C, a u Hercegovini od 24 do 30°C.

 

 

 

HP, avgust 2019.