Servisne informacije za srijedu, 13. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 25 pregleda u ambulanti i 14 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno, i napominju da će od 9 do 11 časova bez napajanja električnom energijom biti stanovnici koji se snabdijevaju sa trefostanice Rastoci.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje evidentirali su 1 tehničku intervenciju – spiranje puta nakon saobraćajne nezgode, kod Rajfajzen banke u Trebinju.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivičnoi djelo u Trebinju. Jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju i jednu saobraćajnu nezgodu u Nevesinju koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 2 stepena. Vlažnost vazduha je iznosila 66% , vazdušni pritisak 985 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom od 2-7 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Nevesinje -2, Bileća -3, Gacko -6, Čemerno -9 stepeni.

Danas nas očekuje sunčano vrijeme uz postepeno naoblačenje tokom dana. Po kotlinama Bosne sa maglom ili sumaglicom. U večernjim satima ponegdje u Krajini i na zapadu Bosne se očekuje kiša u nižim, a snijeg i susnježica u višim područjima. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevne temperature od 8 do 15 °C.