Servisne informacije za subotu, 13. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da će od 11 do 14 i 30 časova bez struje biti dalekovod Betonara, od 12 i 30 do 14 i 30 dalekovod Todorići, a od 16 do 17 i 30 takođe dalekovod Todorići.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođeni su jedan dječak i jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 25 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju tehničke prirode.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su četiri krivična djela. Dva u Nevesinju, jedno u Trebinju i jedno u Berkovićima.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju u 8 časova iznosila je 18 stepeni. Vlažnost vazduha je 75% , vazdušni pritisak 981 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 17, Nevesinje 14, Gacko 12 i Čemerno 10 stepeni.

Tokom dana postepeno naoblačenje sa sjeverozapada praćeno kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegdne na sjeveru i sjeveroistoku Bosne padavine mogu mogu i intenzivnije. Vjetar u Bosni slab promjenjivog smjera. U Hercegovini prije podne slab jugo,a poslije podne umjeren sjeveroistočni vjetar. Dnevne temperature od 20 do 25, na jugu do 28 °C.

 

 

HP, jul 2019.