Servisne informacije za utorak, 12. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 24 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno, i navode da je bez napajanje električnom energijom trafostranica Veličani i da su ekipe na terenu kako bi otklonili kvar.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje u protekla 24 časa evidentirali su 1 intervenciju tehničke prirode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva krivična djela u Nevesinju, 3 narušavanja javnog reda i mira (dva u Nevesinju i jedno u Trebinju) i jednu saobraćajnu nezgodu u Bileći.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 4 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 53% , vazdušni pritisak 978 mb. Duvao je sjeverno-istočni vjetar brzinom do 14 m/s. Palo je 38 litara kiše po kvadratnom metru.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Nevesinje -1, Bileća 3, Gacko -2, Čemerno -5 stepena. U Bileći je pao 31l kiše, Nevesinju 13l i 1 cm snijega, Gacku 14l i 5 cm snijega, Čemernu 15,8 l i 13 cm snijega.

Danas će u Bosni i Hercegovini prije podne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom poslijepodneva. U prvom dijelu dana ponegdje u nižim područjima Bosne sa slabom kišom, a u višim sa slabim snijegom. Poslije podne padavine prestaju. Vjetar slab do umjeren sjeverni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne jaka bura sa olujnim udarima. Dnevne temperature od 3 do 8, na jugu do 11 °C.

HP, mart 2019.