Servisne informacije za petak, 12. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 42 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su četiri intervencije. Dvije tehničke prirode i dvije na gašenju požara na Jasenu i Tini.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu u Trebinju koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 20 stepeni. Vlažnost vazduha je 57% , vazdušni pritisak 982 mb. Duva sjevero – istočni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 17, Nevesinje 13, Gacko 12 i Čemerno 9 stepeni.

Danas nas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim satima je moguć poneki lokalni pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine. U Bosni vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje od 14 do 19°C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 26°C, na jugu do 29°C.

 

 

HP, jul 2019.