Servisne informacije za četvrtak, 11. jul

Iz  Elektro – Hercegovina najavljuju da će doći do prekida napajanja električne energije za potrošače trafostanice Seferovac u periodu od 8 do 10 časova.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 33 pregleda u ambulanti i 16 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su dvije intervencije tehničke prirode u protekla 24 sata.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva narušavanja javnog reda i mira u Trebinju i Nevesinju i jednu saobraćajnu nezgodu u Gacku.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 18 stepeni. Vlažnost vazduha je 51% , vazdušni pritisak 980 mb. Duva istočni vjetar brzinom od 1 m/s. U Trebinju su za protekla 24 sata pala 0, 2 litra kiše.

U Bileći je jutros 16 stepeni, Nevesinju 14 i  Gacku 13 , a na Čemernu 7 stepeni. Kiše je bilo u svim opštinama Istočne Hercegovine. U Nevesinju je palo 13,5  litara, na Čemernu 6, 5 litara, Bileći 15 litra i u Gacku 12 litara kiše po metru kvadratnom.

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama će biti i magle. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura  većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje od 14 do 18°C. Najviša dnevna temperatura  uglavnom između 22 i 26°C, na jugu do 29°C.

HP, jul 2019.