Servisne informacije za utorak, 10. decembar

Iz Elektro – Hercegovine navode da je elektro napajanje uglavnom uredno, te najavljuju  isključenja na trafostanici Kučići i Domaševo zbog redovnog održavanja linije.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 31 pregled u ambulanti i 10 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu tehničku intervenciju.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jednu saobraćajnu nezgodu.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju je jutros izmjereno 9 stepeni, vlažnost vazduha je 89 procenata, a vazdušni pritisak je 977 milibara. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 m/s.

U Gacku je jutros izmjereno 5 stepeni, na Čemernu su izmjerena 3 stepena. U Nevesinju su 4 stepena, dok je u Bileći 5 stepeni.

Kišnih padavina bilo je u svim gradovima istočne Hercegovine, u Trebinju je palo 9, 5 litara, Bileći 5,5 litara, Nevesinju 8, 5 litara, Gacku 5,5 litara i na Čemernu 4 litra po metru kvadratnom.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme sa kišom. U višim područjima Bosne sa snijegom. Poslije podne padavine prestaju u Hercegovini, Krajini i Posavini. U večernjim satima u nizinama centralne, istočne i sjeveroistočne Bosne se očekuju snijeg. Vjetar umjeren sjeverni. Poslije podne jak vjetar u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Dnevna temperatura od 4 do 8, na jugu od 8 do 13 °C. 

 

 

 

 

HP, decembar  2019.