Servisne informacije za subotu, 09. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak i jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 28 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su 1 intervenciju za protekla 24 sata, i dvije intervencije na gašenju požara.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dvije saobraćaje nezgode u Trebinju i Ljubinju, dva narušavanja javnog reda i mira i jedan požar u Bileći.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 11 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 77% , vazdušni pritisak 991 mb. Duvao je sjevero vjetar brzinom do 1 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 9 stepeni, u Nevesinju 5, a palo je 18 litara kiše, u Gacku jutros 5 stepeni i 11 litara kiše po metro kvadratnom. Na Čemernu  jutros 3 stepena, palo je 10 litra kiše, a visina sniježnog prekrivača je 7 cm.

Danas će u našoj zemlji prije podne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Prije podne slaba kiša se očekuje u centralnim i istočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Dnevne temperature od 14 do 20 °C.

HP, mart 2019.