Servisne informacije za utorak, 08. oktobar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uglavnom uredno i najavljuju da će povremeno biti isključivani potrošači sa Dalekovoda Dračevo i sa trafostanice Rastoci 3.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 37 pregleda u ambulanti i 5 kućnih posjeta.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju tehničke prirode.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo u Ljubinju i jedno narušavanje javnog reda i mira u Nevesinju.

U Trebinju je jutros 12 stepeni, vlažnost vazduha je 57 procenata, a vazdušni pritisak je 984 milibara. Duva istočni vjetar brzinom od 3 m/s.

U Bileći je jutros i Gacku je 5 stepeni, Nevesinju 6, a na Čemernu 3.

Danas u Bosni prije podne postepeno smanjenje oblačnosti, po kotlinama će biti magle. U drugoj polovini dana u Bosni će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti prije podne na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 12 i 17°C, na jugu zemlje od 18 do 22°C.

HP, oktobar 2019.