Servisne informacije za srijedu, 06. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 30 pregleda u ambulanti i 12 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su 4 intervencije za protekla 24 sata, dvije su bile tehničke prirode ( popravljanje krova i spiranje puta). Trava i nosko rastinje gorjeli su u Zasad polju i na Prljači.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva krivična djela u Bileći, oštećenje tuđe stvari i ugrožavanje sigurnosti.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 7 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 80% , vazdušni pritisak 986 mb. Duvao je sjevero – istočni vjetar brzinom do 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 2,  Nevesinje 0,  Čemerno -1.  Kišnih padavina bilo je u Nevesinju- 4,5l, i 0,2l na Čemernu.

Danas se u Bosni očekuje umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti i sunčanije. U Hercegovini pretežno sunčano . Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Dnevne temperature vazduha uglavnom između 12 i 19 stupnjeva.

HP, mart, 2019.