Servisne informacije za ponedjeljak, 06. maj  

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najavljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 40 pregleda u ambulanti i 7 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 sata.

Vodosnabdijevanje Trebinje jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivično djelo u Trebinju – nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Evidentirano je i jedno narušavanje javnog reda i mira u Trebinju.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 10 stepeni. Vlažnost vazduha je 88% , vazdušni pritisak 974 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 1 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 10, Nevesinje 5 i Gacko 4, Čemerno 1 stepen.

Količine padavina: Trebinje 12,2 l, Bileća 12,5l, Nevesinje 16l, Gacko 8,8l, Čemerno 5,9 po metru kvadratnom. Na Čemernu ima i 1 cm snijega.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme, u nizinama sa kišom i pljuskovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Usljed zahlađenja, granica padavina snijega ili susnježice u Bosni se može spustiti i do 700 metara nadmorske visine. Poslije podne i krajem dana, postupni prestanak padavina. Vjetar slab do umjeren sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura između 5 i 11, na jugu zemlje od 10 do 15 stepeni.

 

HP,maj 2019.