Servisne informacije za srijedu, 06. februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 časa rođeni su jedan dječak i jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 27  pregleda u ambulanti i 12 na terenu.

Vodosnadbijevanje Trebinja jutros je uredno, potvrdili su nam u JP Vodovod i napomenuli da više na snazi nije preventivno prokuvavanje vode, jer je mutnoća vode u zakonski propisanim granicama.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje električnom energijom na području grada Trebinja uredno. U trebinjskom naselju Strujići zbog mijenjanja elektro stubova danas će doći do prekida u elektro napajanju u periodu od 9-13 časova.

Pripadnici PU Trebinje imali su mirna protekla 24 časa. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira i krivičnih djela.

Trebinjski vatrogasci imali su dvije intervencije za protekla 24 sata. Jednu u Mikrim dolovima,a drugu u Pridvorcima.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 9 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 51% , vazdušni pritisak 982 mb. Duvao je istočni vjetar brzinom od 3 do 7 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 5, Nevesinje 3,  Gacko 2 i Čemerno -2 stepena. Na Čemernu još uvijek ima 45 cm snijega.

U Hercegovini će danas biti umjereno oblačno. Više oblačnosti očejuje se na sjeveru Hercegovine. U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne umjeren vjetar, prije podne sa jakim udarima, sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha na jugu zemlje od 10 do 15°C.

HP, februar, 2019.