Servisne informacije za četvrtak, 04. april  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 30 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uglavnom uredno i dodaju da će povremeno biti isključivani zbog redovnog održavanja linije korisnici trafastonica Kotezi, Brova i Neboder.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su tri intervencije za protekla 24 sata. Gasili su dva požara i imali su jednu tehničku interveniciju.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jedno krivično djelo u Trebinju i četiri  saobraćajne nezgode ( tri u Trebinju i jedna u Gacku)

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

U Trebinju je jutros u osam časova temperatura vazduha iznosila 12 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 67% , vazdušni pritisak 980 mb. Duva istočni vjetar brzinom do 1 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine:Bileća i Gacko 6, Nevesinje 7,  Čemerno 4 stepeni.

Danas će u našoj zemlji preovladavati umjereno ili pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom poslijepodneva. Ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća slaba kiša ili lokalni pljusak. Vjetar slab do umjeren, povremeno sa jakim udarima južni i jugoistočni. Dnevne temperature od 14 do 20, u sjevernim područjima Bosne do 22 °C

HP, april 2019