Servisne informacije za srijedu, 03. april  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 42 pregleda u ambulanti i 5 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najavljenih isključenja struje.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su tri intervencije za protekla 24 sata. Gasili su požar u Zasad polju, Dživaru i u južnom gradskom izlazu.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su jednu saobraćajnu nesreću u Bileći u kojoj je jedno lice poginulo, jedno teže, a jedno lakše povrijeđeno. PU evidentirala je i jedan požar u Trebinju za protekla 24 sata.

Vodonabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, nema najavljenih isključenja, potvrdili su nam u JP Vodovod.

U Trebinju je jutros u osam časova temperatura vazduha iznosila 10 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 55% , vazdušni pritisak 983 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Gacko 1, Nevesinje 3, Bileća 4, Čemerno 5 stepeni.

Danas nas očekuje pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u Bosni su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, u Krajini i na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 23°C.

HP, april 2019