Servisne informacije za subotu, 02. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dvije bebe. Jedna djevojčica i jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 25 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su 3 intervencije za protekla 24 sata. Jedna je bila tehničke prirode – spiranje betona u ulici Kralja Petra Prvog. Spaljivenje korova. Vatrogasci su intervenisali i na Ivanici kod restorana Drijen gdje je izbio požar.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva narušavanja javnog reda i mira, po jedno u Bileći i Trebinju. Evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda u Bileći koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 6 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 78% , vazdušni pritisak 980 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom od 1 do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća i Čemerno 1 stepen, Gacko 4 stepena Nevesinje 5 stepni.

Danas će u Bosni preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. U centralnim i istočnim područjima Bosne dio prijepodneva sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Dnevne temperature od 7 do 13, u Posavini, Krajini i Hercegovini od 13 do 17 °C.

HP, mart, 2019.