Servisne informacije za četvrtak, 01. avgust

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvaljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri djevojčice.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 37 pregleda u ambulanti i 13 na terenu.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje su imali mirna protekla 24 časa.

Pripadnici PU Trebinje evidentirali su tri anrušavanja javnog reda i mira (Dva u Trebinju, jedno u Bileći) , tri saobraćajne nezgode ( Gacko, Trebinje, Bileća).

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 23 stepeni. Vlažnost vazduha je 69 % , vazdušni pritisak 982 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom do1 do  3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća21  i Nevesinje 19, Gacko i Čemerno 15 stepeni. U Gacku je palo 7 litara kiše po metru kvadratnom.

Danas  u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu  oblačnost. U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prolazni pljuskovi u sjevernim područjima su mogući u jutarnjim satima. U poslijepodnevnim satima prognoziraju se u Bosni novi lokalni pljuskovi i grmljavina koji su najizgledniji u centralnim i istočnim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura  većinom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 30°C, na jugu zemlje do 34°C.

HP, avgust 2019.