Servisne informacije za srijedu, 30. januar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 35 pregleda u ambulanti i 13 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje električnom energijom na području grada Trebinja uredno i nema najavljenih isključenja.

Pripadnici PU Trebinje zaprotekla 24 sata evidentirali su jednu saobraćajnu nesreću u Gacku koja je za posljedicu imala manju materijalu štetu. Nije bilo narušavanja jevnog reda i mira.

Trebinjski vatrogasci imali su mirna protekla 24 sata.

Snadbijevanje grada Trebinja vodom i jutros je uredno, potvrdili su u JP Vodovod.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 2 stepena. Vlažnost vazduha iznosila je 90% , vazdušni pritisak 970 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s. Za protekla 24 sata u našem gradu pao je jedan litar kiše po kvadratnom metru.

U sedam časova u Bileći i Nevesinju je izmjereno -2 sepena, u Gacku i na Čemernom -4 stepena.

Kišnih padavina bilo je za protekla 24 sata i u Bileći (2l), Nevesinju i na Čemernom (1l) po metru kvadratnom. Čemerno i Nevesinje su još pod bijelim pokrivačem, 5 cm snijega ima u Nevesinju, a 60 cm na Čemernom.

Danas nas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od poslijepodnevnih sati i tokom noći na četvrtak nove padavine. U većem dijelu zemlje slab snijeg, na jugu slaba kiša. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha između 0 i 5°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

HP, januar, 2019.