Servisne informacije za utorak, 22. januar 2019. godine.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 30 pregleda u ambulanti i 7 na terenu.

Pripadnici PU Trebinje imali su jedno krivično djelo u Nevesinju i tri saobraćajne nezgode u Berkovićima, Gacku i Trebinju.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje električnom energijom na području grada Trebinja uredno i nema najavljenih isključenja.

Trebinjski vatrogasci su u protekla 24 časa imali jednu intervenciju.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 časa nije bilo poroda.

Snadbijevanje  grada vodom  danas je uredno, potvrdili su nam iz  JP Vodovod .

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 6 stepeni. Vlažnost vazduha iznosila je 86% , vazdušni pritisak 980 mb, duvao je istočni vjetar brzinom od 2 do 6 m/s. Za protekla 24 sata u našem gradu pao je litar kiše po kvadratnom metru.

U sedam časova u Bileći su izmjerena 3 stepena, u Gacku 1 stepen , Nevesinju 0, Čemerno -2 stepena.

Kiše je bilo i u ostalim gradovima Istočne Hercegovine. U Bileći su pala 2 litra kiše, u Gacku 4,5 litara, Nevesinju 3  litara, Čemerno -2  litar po jednom kvadratnom metru.

Visina snijega u Bileći je 3 cm, Neversinju 8 cm, Gacku je 5 cm, Čemerno 40 cm.

Danas se u našoj zemlji očekuje oblačno vrijeme sa snijegom na istoku, sjeveroistoku Hercegovine i u Bosni. U ostatku Hercegovine kiša. Intenzivnije padavine na sjeveri i istoku Hercegovine. U ostatku zemlje padavne slabog do umjerenog intenziteta. Visina novog snježnog pokrivača uglavnom od 2 do 10, lokalno od 15 do 25 cm. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od -3 do 3, na jugu od 4 do 9 stepeni.

HP, januar 2019