Servisne informacije za petak, 01. februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 časa rođena je jedana djevojčica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 30 pregleda u ambulanti i 12 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje električnom energijom na području grada Trebinja uredno i nema najavljenih isključenja.

Pripadnici PU Trebinje zaprotekla 24 sata evidentirali su tri krivična djela u Trebinju, Bileći i Berkovićima. U Gacku su za protekla 24 sata evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u Trebinju.

Trebinjski vatrogasci imali su mirna protekla 24 sata.

Snadbijevanje grada Trebinja vodom i jutros je uredno, potvrdili su u JP Vodovod.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 5 stepeni. Vlažnost vazduha je iznosila 90% , vazdušni pritisak 980 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s. Za protekla 24 sata u našem gradu palo je 6,8 litara kiše po kvadratnom metru.

U sedam časova u Bileći su izmjerena 2 stepena, i Nevesinju i Gacku 1 stepen, a na Čemernu 0 stepeni.

Kišnih padavina bilo je za protekla 24 sata i u Nevesinju (9l), Bileći (6l), Gacku (4,7l) i na Čemernom (1,9l) po metru kvadratnom. Gacko, Nevesinje i Čemerno su pod bijelim pokrivačem, 65 cm snijega ima na Čemernu, 7 cm u Nevesinju, a 6 cm u Gacku.

Danas će biti oblačno vrijeme  u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne sa padavinama tokom cijelog dana. Prije podne na planinama u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne će padati slab snijeg ili susnježica, a u većem dijelu Hercegovine kiša. U drugoj polovini dana padaće samo kiša. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 11°C.

HP, februar, 2019.