Selektor ženske rukometne reprezentacije Republike Srbije Saša Bošković, juče je tokom boravka u Trebinju u drušvu Zdravka Komnenovića trenera ženskog rukometnog kluba iz našeg grada posjetio gradsku administraciju, gdje mu je upriličen adekvatan prijem. Razlog današnje posjete , kako ističe gospodin Bošković, je taj što je odlučio da se lično uvjeri kakvim potencijalom raspolaže ženski rukometni klub iz Trebinja, a o mogućnostima dalje sportske saradnje razgovarao je sa zamjenikom gradonačelnika Neđom Ćebedžijom kao i čelnicima gradske administracije zaduženim za sport.

Pažnju rukometne javnosti već ranije su privukle dvije rukometašice iz trebinjskog Leotara koje su već dobile poziv za igranje u reprezentaciji Srbije Dragana Boro i Ivana Sikimić sada članica beogradske Crvene Zvezde.

Da podsjetimo, rukometašice Srbije su vicešampionke svijeta, a sledeći veliki cilj im je što bolji plasman na narednim Olimpijskim igrama koje će se za dvije godine održati Rio de Žaneiru.

Gospodin Bošković prvi put boravi u našem gradu, i kako je istakao, on ga je oduševio u svakom pogledu. Kao čovjek sporta Bošković će tokom boravka u Trebinju odgledati i fudbablsku utakmicu između Leotara i Rudara, a već sutra boraviće u Podgorici gdje će prisustvovati utakmici Lige šampiona u ženskom rukometu između podgoričke Budućnosti i Vardara iz Skoplja.

Izvor: Grad Trebinje