Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин сматра да је победа наших фудбалера у Молдавији коначно доказала да данас сви играју фудбал.

Муслин је истакао да је увек било људи који су због резултата наше селекције доводили у питање ту фразу, али је убедљива победа над Молдавцима најзад свим дежурним критичарима запушила уста.

– После сваке лоше утакмице наших фудбалера људи су се подсмевали томе што смо резултат правдали чињеницом да данас заиста сви играју фудбал и да није лако победити те, условно речено, мале репрезентације. Узалуд смо сви ми који смо уз репрезентацију напомињали у фудбалу нема аутсајдера, позивали се на традиционално неугодне противнике и недостатак спортске среће, сви љубитељи фудбала су упорно понављали како данас сви играју фудбал осим нас – изјавио је Муслин.

– Синоћном победом најзад смо им показали да данас сви, али буквално сви, играју фудбал. Верујем да су навијачи коначно схватили да више нема лаких противника, да свако свакога може да победи и да више никоме није лако дати гол. Наша победа над Молдавијом је најбољи доказ да у фудбалу сваки тим може да изненади – напоменуо је селектор.

Муслин је изразио уверење да ће наши фудбалери у наредним утакмицама показати да је лопта округла, да се утакмица игра свих 90 минута и да је играње за репрезентацију највећа част за сваког играча.

Соко Соколовић

ТЕКСТ ЈЕ САТИРИЧНОГ КАРАКТЕРА И ПРЕУЗЕТ ЈЕ СА ПОРТАЛА www.njuz.net