Брачни пар Ђорђевић синоћ је љубазно замољен да напусти елитни ресторан у центру града јер, како су им конобар и шеф кухиње саопштили, нису фотографисали храну коју су поручили.

Према речима Милована Сретића, конобара у овом ресторану, гости нису поштовали основна правила њихове куће.

– Приметио сам да су много љубазни, а избор са јеловника им је био изванредан, па сам моментално помислио како ће бити дивне фотографије. Поруџбину сам пренео главном кувару, који се труди да храна на тањиру буде у малим порцијама, што шаренија, тако да сваки гост може да фотографише ову необичну храну, а боје се савршено прилагоде Инстаграм филтерима – каже Милован и додаје да су гости одмах почели да једу што им је послужено, а да притом нису извадили своје мобилне телефоне и фотографисали храну за друштвене мреже.

slusaj-radio-padrino
Власник ресторана Мија Молер, кога смо једва успели да добијемо, рекао је у журби да је то недопустиво јер је политика њихове куће да гости морају да слику порције окаче на друштвене мреже.

– Нечекирање на друштвеним мрежама и можемо да истолеришемо, али ово већ не. Ради се о одсуству елементарне културе понашања у ресторану и недостатку кућног васпитања – сматра наш саговорник.

Како сазнајемо од других гостију, конобар Милован је заједно са још једним колегом пришао гостима у сред јела, и љубазно су их замолили да напусте ресторан јер угрожавају остале госте у сликању хране. Напоменуо им је да могу да се врате тек када ресторан буду меншновали у неком Фејсбук статусу.

ТЕКСТ ЈЕ САТИРИЧНОГ КАРАКТЕРА
Извор: njuz.net