Šesti po redu hercegovački Sajam vjenčanja, koji se održava u prostorima Etno sela „Herceg“ na Tromeđi kod Međugorja (koje smo vam ranije predstavili u našoj reportaži), predstavio je najnovije kolekcije vjenčanica, večernjih haljina, odijela i nakita brojnih izlagača, kao i cvjetne aranžmane, te luksuzne automobile za dolazak na vjenčanje.

 

Posjetioci su već nakon jučerašnjeg službenog otvaranja prisustvovali modnoj reviji vjenčanica, večernjih haljina i odijela, a upriličene su i dvije cvjetne radionice.

Takođe, upriličene su ‘hair and make up’ radionice frizerskog studija Stilleto Emerika Gudelja i Akademije Allure Tatjane Ivanković. Fotkaona je posjetiocima omogućila besplatno fotografisanje, a posjetiocima se nude i sajamski popusti, piše Večernji list BiH.

Danas će biti upriličene modne revije vjenčanica, večernjih haljina i odijela u 12 i 17 sati, a biće organizovana i Konzumova nagradna igra. “CryoSave”, vodeća evropska i svjetska banka matičnih ćelija, educiraće žene o značaju prevencije raka dojke i jajnika u okviru kampanje Genoma testova. Biće predstavljen Serenity test, najnapredniji genetski test za rano otkrivanje genetske predispozicije za rak dojke i jajnika.

Hercegovački sajam vjenčanja pruža jedinstvenu priliku potencijalnim mladencima da se na jednom mjestu upoznaju s najnovijim trendovima u industriji vjenčanja.

 

Večernji list / Foto: Etno selo Hercrg, ABC portal