Poslije loše igre i poraza u prošlom kolu, rukometno prvenstvo se vraća u sportsku dvoranu „Miloš Mrdić“, gdje u subotu u 19 časova dolazi ekipa RK “ Konjuh“ iz Živinica.

Zdravstveni bilten ekipe RK Leotar se popravlja, Milićević i Komnenović su počeli sa treninzima, dok se novo pojačanje ekipe Inić polako uklopa u tim. U klubu očakuju da će Leotar na domaćem terenu u subotu biti nepobjediv.


U klubu Leotar kažu da ih ne čeka lak zadatak, jer je  ekipa Konjuha standardni premijerligaš dugo godina. Prošle sezone ekipu iz grada na Trebišnjici pobijedili su dva  puta.

U meču koji je igran prošle jeseni u Živinicama čudnim sudijskim odlukama Trebinjci bodove nisu donijeli kući, stoga su željni da dokažu da su bolja ekipa i da bodovi ostaju u Trebinju!

Sve su to razlozi da dodjete u što većem broju i bodrite Leotar do novih bodova, napominju u klubu i kažu da će se tim potruditi da odete kući zadovljni i da Leotar slavi još jednu pobjedu koja će im značiti kako bi se se vratili u gornji dio tabele Premijer lige BiH.

 

 

HP, mart 2020.