Рукометаши Херцеговине доживјели су и трећи пораз у Премијер лиги БиХ. Вечерас је бодове из Невесиња однијела сарајеваска Босна. Невесињци су поновили грешке из претходне двије утакмице  манифестоване кроз много изгубљених лопти и недостатак чврстине у одбрани.

Домаћи су лоше отворили  утакмицу, тако да су касније стално јурили резултат. Неколико ефектних погодака Драганића није успјело да раздрма остатак екипе, па су Сарајлије на одмор отишле са пет голова вишка.

У уводним минутама наставка Херцеговина је још више потонула. У 35. минуту на семафору је стајало 12:21 и  чинило се да ће претрпјети убједљив пораз. Ипак, Невесињци су тада заиграли много брже и разноврсније. Драганићу су се прикључили Бартоловић и Ковачевић и за десетак минута домаћи су смањили на четири гола разлике. Међутим, овај  узлет није дуго трајао. Босна је узвратила и мирно привела утакмицу крају. Коначан резултат гласио је  29:34.

У редовима Херцеговине најефикаснији су били Драганић и Бартоловић са по осам голова. Код гостију је био незаустављив Шаренац са 10 погодака. Вечерашња утакмица била је прилика да  Невесињци врате самопуздање, али нажалост у томе нису успјели.  Општи је утисак да ривали у прва три кола нису били толико јаки, и да је Херцеговина и близу форме из прошле сезоне, све би се одвијало другачије.

У осталим утакмицама 3. кола одиграним вечерас постигнути су сљедећи резултати: Вогошћа – Криваја 36:23, Приједор – Дервента 26:26.

 

Извор: Радио Невесиње