Амерички водитељ и комичар Конан О’Брајен исмијао је кошаркаше Србије након убједљивог пораза од селекције САД (96:66) у финалу Олимпијских игара, а експресан одговор је добио од екипе Радио телевизије Србије.

О’Брајан је на почетку своје емисије, желио да дочара гледаоцима како је изгледао финални меч Олимпијских игара у Рио де Жанеиру. Наиме, он је у студију, два дјечака обукао у дресове Србије, а двојици одраслих мушкараца је дао дресове САД, како би приказао колико је Америка била доминантна у том дуелу.

Екипа РТС-а му је на веома занимљив начин одговорила.

“Амерички водитељ Конан О’Брајан имаће скакако мање обожавалаца из Србије након своје емисије. Он је послије финала ОИ исмијао нашу селекцију. Ево и како”, рекла је водитељка Јелена Обућина у Дневнику 3 РТС и приказала видео О’Брајенове емисије.
“Солидна шала, а ми смо припремили пар детаља са меча одиграном са Америком (91:94) у групи. Злонамјерни ће рећи да су Американци овдје изгледали као дјеца. Ми то нећемо да кажемо, али се види да су у најмању руку изгледали мало збуњено”, наставила је Обућина, након чега је услиједио видео на којем је приказано неколико детаља из сусрета истих репрезентација у групној фази.

“Гледаоци желимо вам лаку ноћ уз кадрове из четвртфинала СП у Индијанаполису 2002. Конан ово не би требало да гледа, да не сања лоше. (Југославија је тада побиједила америчке НБА звијезде 81:78 и изборила пласман у полуфинале СП, п.а)“, закључила је водитељка.

 

Извор: РТС / Независне новине