Na magistralnom putu Trebinje-Dubrovnik, na pola puta između ova dva grada, nadomak Ivanice nalazi se restoran „Drijen“. 

 

Mjesto u kojem ćete pronaći mir u skladu sa prirodom, koja je ovaj lokalitet okružila kamenom i drvetom, od čega je pomno osmišljen i sagrađen i sam restoran i ambijent oko njega. Ljubazno osoblje će vas rado dočekati i poželiti dobrodošlicu. U današnjem brzom ritmu života i „isprogramiranoj“ svakodnevnici, ne stignemo pronaći vrijeme za sebe i svoje najmilije. Često razmišljamo o bijegu od stresa i poželimo promijeniti okolinu u kojoj se nalazimo.

Posjeta „Drijenu“ je idealna prilika da među svakodnevnim obavezama pronađete vremena za sebe i svoje voljene. „Drijen“ vas poziva u posjetu prepuštenu svim njegovim čarima.

Pristupačne cijene će privući sve znatiželjne posjetitelje, kao i jednostavan pristup parkingu. Novost je kako ćete moći uživati u bifteku, telećim medaljonima, svinjskim leđima s korom od lješnjaka kao i hrskavoj piletini u umaku od kikirikija te čokoladnom sufleu. Riječ je o jedinstvenim delicijama u kojim će uživati svi pravi gurmani.

Svakako treba posebno istaći mogućnost  organizacija rođendana, vjenčanja, krštenja i ostalih proslava. U sklopu restorana je i opremljeno igralište za djecu. Dok se vi opuštate uz dobru hranu sa društvom, vaša djeca se mogu bezbrižno zabavljati na igralištu.

Restoran Drijen će vas oduševiti izvrsnom ponudom menija kao što su:

GRUPNI MENI 1:

HLADNO PREDJELO: pršut, sir, kajmak, priganice.

TOPLO PREDJELO: teleća i gusta čorba

GLAVNO JELO: teletina, jagnjetina sač, mješano meso

SALATA: sezonska

GRUPNI MENI 2:

HLADNO PREDJELO: pršut, sir, kajmak, priganice.

TOPLO PREDJELO: teleća i gusta čorba

GLAVNO JELO: teletina, janjetina sač, mješano meso

SALATA: sezonska

DESERTI: hurmašica, torta

APERITIV: loza, travarica, šljiva, vlahov, pelinkovac, višnja, orah.

Posebno u ponudi u Drijenu izdvajaju:

HLADNA PREDJELA:

Hercegovačka plata sastavljena od pršuta, pečenice i tri vrste sira, Mliječna plata „DRIJEN“ od pet vrsta sira, domaći pršut, suva bravlja bedrica, sir iz ulja, mladi sir, sir iz mijeha, rolani gatački sir, kajmak, prosušeni sir i masline.

TOPLA PREDJELA:

Priganice sa kajmakom, cicvara, pohovani sir sa tartar umakom, prijesnac po narudžbi i razne druge priganice.

Od ČORBI na meniju se izdvajaju riblja, teleća i seljačka.

SPECIJALITETI KUĆE:

Punjena plata „DRIJEN“, T-bone steak, Plata „DRIJEN“ za dvije osobe.

GOTOVA JELA:

Sač: jagnjetina i teletina; lešo jagnjetina, kaštradina i mnogima omiljeni specijalitet „Gravče na tavče“.

JELA SA ROŠTILJA:

Pljeskavica sa kajmakom, gurmanska pljeskavica, obična pljeskavica, ćevapi, kobasice, kremenadla, razne piletine, ražnjići, teleći kotleti i omiljeno miješano meso.

Od JELA PO NARUDŽBI u ponudi su:

Bečka, Pariška, Natur šnicla, Natur sa gljivama, Karađorđeva šnicla i piletina s mlincima. Uz glavna jela, prilog je pomfrit.

Od TJESTENINA izdvajaju se Bolognese i Carbonara tjesteninu.

Osvježavajuće SALATE prijaju uz glavno jelo i to: sezonska salata, šopska salata, salata „DRIJEN“, pileća salata i salata od tunjevine.

DODATNI PRILOZI su: pomfrit, kuvani krompir, krompir ispod sača, blitva, riža i umak od gljiva.

Želite li umjesto mesa naručiti RIBU, odlučite se za pastrmku ili lignje sa žara, te pohovane lignje. Prilog uz ribu je kuvani krompir i blitva.

Preferirate li VEGETERIJANSKA JELA, birajte između povrća ili gljiva sa žara.

Za kraj zasladite se DEZERTIMA. Na meniju ćete pronaći voćni kolač, žito sa šlagom, tufahija, hurmašica, baklava, palačinke, te torta kuće „DRIJEN“.

KARTA VINA takođe oduševljava. U ponudi se nalaze vina Manastira Tvrdoš, vina Vinarije Petijević, vinarija Anđelić, vinarija Marić, te vina kuće.

Posjetite ih na facebook stranici:

www.facebook.com/RestoranDrijen

Za sve dodatne informacije i rezervacije javite im se na kontakt: restorandrijen1@gmail.com

+387 66/516-632