U bioskopu Kulturnog centra Trebinje od danas do 26. aprila na repertoaru su dva filmaska ostvarenja, sa projekcijama od 18 i 20 časova.

Svakodnevno od 18 časova na programu je film „Mali šef“ /The Boss Baby/. Sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata, koga njegovi roditelji obožavaju. Međutim , Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Mali šef je urnebesna priča o uticaju dolaska nove bebe u porodicu, ispričana iz perspektive maštovitog semogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti porodice privući će sve generacije.

Ovu animiranu komediju su režirali Hendel Butoj i Tom MekGrat.

Zbog velikog interesovanja publike produženi su termini prikazivanja filma „Brzi i žestoki 8“ za novih sedam dana, svakodnevno od 20 časova.

Sada kad su Dom i Leti na medenom mjecesu, Brajan i Mia u penziji, a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (Šarliz Teron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti sa iskušenjima kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica Nju Jorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora ,naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu porodicu….

Glavne uloge tumače Vin Dizel, Šarliz Teron i Dvejn Džonson, a film traje 136 minuta.

 

Cijena ulaznice za trebinjski bioskop je 4.00 KM, a karte možete kupiti na blagajni Kulturnog centra.

 

HP, april 2017.

Facebook komentari

komentar