Počev od prvog dana marta ove godine, na fejsbuk stranici našeg portala (link OVDJE) počeli smo objavljivati „Razglednice Hercegovine“, fotografije koje smo prethodne dvije godine sabrali u našu galeriju fotografišući zanimljive detalje širom istočno-hercegovačke regije.

 

Uz fotografiju su i opisi na srpskom i na engleskom jeziku, uz karakterističan slogan „Pozdrav iz Hercegovine“ („Greetings from Herzegovina“). Opisujući interesantne hercegovačke znamenitosti i na engleskom jeziku željeli smo da promovišemo regiju i van našeg govornog područja u čemu smo, već poslije 13 dana možemo tvrditi, uspjeli – jer su nam se javili i svoje utiske na našoj stranici ostavili i brojni evropljani (Španci, Švajcarci, Holanđani) … koji su imali priliku da upoznaju Hercegovinu i koji imaju želju da je ponovo posjete u narednom periodu.

 

Uz pregled do sada objavljenih razglednica, koje će poslije dodatne grafičke obrade biti i štampane u narednom periodu, pozivamo Vas da i dalje ostanete aktivni na našem fejsbuk profilu, da „lakujete“ i „šerujete“ objavljene razglednice jer ćemo najvrijednije nagraditi na kraju ovog serijala.

Uživajte u ljepotama Hercegovine …

 

HP, mart 2016.