Ova kombinacija horoskopskih znakova može dati ljubavnom paru naglašene mogućnosti za veoma snažnu međusobnu emotivnu povezanost. Osobe u ovakvoj ljubavnoj vezi mogu biti, često i znatno snažnije nego kod drugih ljubavnih astro kombinacija, upućenije jedno na drugo.

Rakovi umeju da budu veoma zaštitnični nastrojeni u ljubavnoj vezi tako da postoji izraženija opasnost od ulaska u razne sukobe sa drugim osobama ukoliko ponašanje tih osoba na neki način smatraju nekakvom pretnjom koja bi mogla uznemiriti ili na neki način ugroziti voljenu osobu pa se može dešavati da do sukoba dolazi usled raznih nesporazuma i pogrešno protumačenog ponašanja.

Ljubavna veza Rak-Rak se u velikom broju slučajeva može razviti tako da je ljubavni par spreman na brojna odricanja u životu kako bi više vremena provodio zajedno. Ovakvom ljlubavnom paru često može predstavljati problem ili neugodnost kada je potrebno da se na neko vreme razdvoji (na primer zbog poslovnih putovanja i sl).

Ljubavni spoj ovakve kombinacije horoskopskih znakova često ukazuje na osobe koje nastoje da pronađu dublje međusobne sličnosti i da ih dodatno još bolje usklade. Često mogu provoditi vreme u razgovorima o svojim emocijama. Ovom ljubavnom paru može od ogromnog značaja biti uspešno konstantno unapredjenje kvaliteta ovakve ljubavne veze i zajedničko zasnivanje stabilne porodice

Ova ljubavna kombinacija horoskopskih znakova često donosi snažan potencijal za konstantno unapređenje kvaliteta ljubavne veze i za postojanje dobre kompatibilnosti u ljubavi ali kako bi se stekao bolji uvid u astrološku kompatibilnost potrebno je obratiti pažnju na sve relevantne faktore u ličnim horoskopima.

Autor: Olivera Petković
Izvor: www.astrum.co.rs