Prošlo je nešto više od mjesec i po dana otkako je svoj signal u eter pustio najmlađi istočno-hercegovački elektronski medij – radio Padrino.

Radio Padrino je član HP medija grupe iz Trebinja i od 24. juna ove godine emituje svoj eksperimentalni program putem interneta.

Padrino 03

Odlične i orginalne muzičke sadržaje 24 časa svakodnevno možete pratiti na internet adresi: www.radiopadrino.com ili na : www.tunein.com/radio/Radio-Padrino-s273634/,  gdje uz pomoć aplikacije TuneIn program radija Padrino možete slušati i na svojim mobilnim uređajima.

Urbani muzički sadržaji koji su okosnica eksperimentalnog programa ovog radija već su pobrali brojne simpatije, te je slušanost ovog medija značajno iznad očekivanja njegovih osnivača na samom početku razvoja ovog projekta.

Padrino 02

Uvažavajući činjenicu da je ovaj medij za sada isključivo dostupan posredstvom interneta, interesantno je istaći da već brojne slušaoce ima i van prostora hercegovačke regije, dok su brojni i ugostitelji koji su prepoznali mogućnost da sopstvene muzičke sadržaje obezbjede slušanjem ovog radija.

Radio Padrino i brojne muzičke i ostale zanimnjivosti osim na sajtu (www.radiopadrino.com) možete pratiti i putem fejsbuk stranice radija na adresi: www.facebook.com/RadioPadrino/

 

Hercegovina Promo, avgust 2016.