Прошло је нешто више од мјесец и по дана откако је свој сигнал у етер пустио најмлађи источно-херцеговачки електронски медиј – радио Падрино.

Радио Падрино је члан ХП медија групе из Требиња и од 24. јуна ове године емитује свој експериментални програм путем интернета.

Padrino 03

Одличне и оргиналне музичке садржаје 24 часа свакодневно можете пратити на интернет адреси: www.radiopadrino.com или на : www.tunein.com/radio/Radio-Padrino-s273634/,  гдје уз помоћ апликације TuneIn програм радија Падрино можете слушати и на својим мобилним уређајима.

Урбани музички садржаји који су окосница експерименталног програма овог радија већ су побрали бројне симпатије, те је слушаност овог медија значајно изнад очекивања његових оснивача на самом почетку развоја овог пројекта.

Padrino 02

Уважавајући чињеницу да је овај медиј за сада искључиво доступан посредством интернета, интересантно је истаћи да већ бројне слушаоце има и ван простора херцеговачке регије, док су бројни и угоститељи који су препознали могућност да сопствене музичке садржаје обезбједе слушањем овог радија.

Радио Падрино и бројне музичке и остале занимњивости осим на сајту (www.radiopadrino.com) можете пратити и путем фејсбук странице радија на адреси: www.facebook.com/RadioPadrino/

 

Херцеговина Промо, август 2016.