Danas su gosti na talasima Padrino radija bili prvotimci Košarkaškog kluba Leotar, Srđan Damjanović i Marko Rikalo. Oni su uz rekapitulaciju prva četiri kola Premijer lige BiH, u kojima trebinjski klub ima po dvije pobjede i poraza, najavili večerašnji duel sa Čapljinom.

„Ova nam je utakmica od velike važnosti i ovom prilikoim bih pozvao sve navijače kojio su u mogućnosti da dođu u dvoranu. Obećavamo dobru igru i veliko zalaganje“, istakao je ovom prilikom Srđan Damjanović.

„Čapljina je ekipa, što bi rekao naš trener, koja ima i glavu i rep. Predvodi ih lider ekipe, plejmejker Sinadinović, koji je do problema sa povredama igrao u ozbiljnim klubovima i u Evropi i koji je prvi asistent lige. Tu je i Lužajić koji ima dosta prostora u ekipi i to jako dobro koristi i igra dobru sezonu. Naš cilj je da poremetimo njihov ritam igre“, rekao je Marko Rikalo za Padrino radio.

Damjanović i Rikalo u studiju Padrino radija

Leotar je imao izuzetno težak raspored na početku prvenstva u kome je snage odmjerio sa ABA 1 i ABA 2 ligašima Igokeom, Sparsima i Slobodom, te je na svom terenu ugostio izuzetno pojačanu ekipu Bratunca.

Susret Leotar – Čapljina igra se u dvorani „Miloš Mrdić“ od 20 časova.

 

HP, novembar 2019.