Program trebinjskog bisokopa do 6. febrauara (video)

Program trebinjskog bisokopa do 6. febrauara (video)

Narednih dana, sve do utorka 6. februara, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja sa domaćeg govornog područja u bioskopu Kulturnog centra – komediji „Patuljci sa naslovnih strana“ i drami „Žaba“.

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

 

1, 2. I 3. FEBRUAR 2018. U 20.00 ČASOVA

4, 5. I 6. FEBRUAR 2018. U 18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Nikola ima četrdesetak godina i vodeća je zvijezda rijaliti programa „Tri minuta slave“. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja razne druge rijaliti formate, kao i skrivene kamere. Njegov život počinje da se mijenja u trenutku kad smišlja kako da od jedne djevojke, koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvijezdu. Smještaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo namještaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uvjeri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna – pomoću rijaliti programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je cijeli njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u njemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

IZVORNO IME: Patuljci sa naslovnih strana

REŽIJA: Milorad Milinković

ULOGE: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović…

ŽANR: Komedija

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA: 4.00 KM

ŽABA

1, 2. I 3. FEBRUAR 2018. U 18.00 ČASOVA

4, 5. I 6. FEBRUAR 2018. U 20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Zeko, brico i bivši borac sa PTPS-om, poziva brata Bracu i prijatelja Švabu na Bajram. Namjerava da iskoristi praznično raspoloženje, te brata, kockara i alkoholičara, nagovori da se promijeni. Braco ga ne želi slušati i ne shvata priču ozbiljno. Zeko uzima britvu i prislanja je na Bracin vrat, te silom iznudi od njega obećanje da će se promijeniti. Braco bijesan odlazi, ne želeći ga više ikad vidjeti, a Švabo predlaže zeki da posjeti psihijatra. Kad ostane sam, bez ijednog prijatelja i brata, Zeko uzima bombu. Izvjesno samoubistvo sprečava dolazak Mukija, mladića koji prodaje knjige od vrata do vrata…

IZVORNO IME: Žaba

REŽIJA: Elmir Jukić

ULOGE: Emir Hadžihafizbegović, Aleksandar Seksan, Mirsad Tuka, Boro Stjepanović, Vlasta Velisavljević, Selma Alispahić…

ŽANR: Drama

TRAJANJE: 78 min.

CIJENA: 4.00 KM

KC Trebinje / HP, februar 2018.