Narednih dana, od 24. do 29. maja, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra – Solo: Priča ratova zvijezda i Moj lažni muž.

SOLO: PRIČA RATOVA ZVIJEZDA

OD 17. DO 22. MAJA 2018.

20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Kroz seriju smjelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova sage Ratova zvijezda.

IZVORNO IME: Solo: A Star Wars Story

REŽIJA: Fil Lord (Phil Lord), Kristofer Miler (Christopher Miller), Ron Hauard (Ron Howard)

ULOGE: Alden Ehrenrajh (Alden Ehrenreich), Emilija Klark (Emilia Clarke), Džonas Suotamo (Joonas Suotamo), Pol Betani (Paul Bettany), Tandi Njuton (Thandie Newton)

ŽANR: Naučna Fantastika

TRAJANjE: 135 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

MOJ LAŽNI MUŽ

OD 17. DO 22. MAJA 2018.

18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA: Leonardo, sebični, bogati plejboj, pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša sekretarica sazna za nesreću, odluči da mu se osveti i uvjeri ga da je on njen muž. Kao samohranoj majci tri ćerke, pomoć oko kuće joj je itekako dobrodošla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će na kraju ipak uspjeti da se prilagodi i počeće da voli svoj „novi“ život.

IZVORNO IME: Overboard

REŽIJA: Bob Fišer (Bob Fisher), Rob Grinberg (Rob Greenberg)

ULOGE: Ana Faris (Anna Faris), Eva Longorija (Eva Longoria), Eugenio Derbez (Eugenio Derbez)

ŽANR: Komedija, romansa/ljubavni

TRAJANjE: 112 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

KC Trebinje/ HP, maj 2018.