Poslije kraće pauze, u trebinjskom bioskopu opet možete uživati u projekcijama najnovijih filmskih hitova. Narednih dana, sve do 28. avgusta, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra: Megalodon – Predator iz dalekih dubina i Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje.

MEGALODON – PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA

Od 23. do 28. avgusta u 20:00 časova

Sadržaj filma: Megalodon je naučno – fantastični akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamjenjivi Džejson Stejtam, uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Rubi Rouz. Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti, dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr Zang Sujin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Džonasa Tejlora. Tejlor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu…

Izvorno ime: The Meg

Režija: Džon Tirteltob (Jon Turteltaub)

Uloge: Džejson Stejtam (Jason Statham), Li Bingbing (Li Bingbing), Rubi Rouz (Ruby Rose), Rejn Vilson (Rainn Wilson)

Žanr: Akcija, naučna fantastika

Trajanje: 113 min.

Cijena: 4,00 KM

HOTEL TRANSILVANIJA 3 – ODMOR POČINJE
Od 23. do 28. avgusta u 18:00 časova
Sadržaj filma: Kad se vampiri zaljube, i šišmiši padaju s neba! Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora, te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koje im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti i fenomenalne, preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. No, ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku, razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Eriku. No niko ne zna da je Erika, zapravo potomak Abrahama van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Izvorno ime: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Režija: Džendi Tartakovski (Genndy Tartakovsky)
Uloge: Sinhronizovano
Žanr: Animacija, komedija
Trajanje: 97 min.
Cijena: 4,00 KM
HP, avgust 2018.