Narednih dana, od 17. do 22. maja, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra – Deadpool 2 i Cvrle, nikad ne letiš sam.

DEADPOOL 2

OD 17. DO 22. MAJA

20:00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Pošto je preživio skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića Vjed Vilson se trudi da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi sa gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svijetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudio, a to je šolja za kafu s titulom „Najbolji ljubavnik na svijetu“ na njoj.

IZVORNO IME: Deadpool 2

REŽIJA: Dejvid Lič (David Leitch)

ULOGE: Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), Morina Bakarin (Morena Baccarin), Džoš Brolin (Josh Brolin), Brijana Hilderbrand (Brianna Hilderbrand), Stefan Kapičić…

ŽANR: Naučnofantastični, superherojski

TRAJANjE: 117 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

CVRLE, NIKAD NE LETIŠ SAM

OD 17. DO 22. MAJA

20:00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Glavni junak Cvrle nije naučio da leti na vrijeme. Njegova porodica migrira u toplije krajeve, a on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proljeće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

IZVORNO IME: Ploey – you never fly alone

REŽIJA: Arni Asgeirson(Árni Ásgeirsson)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija

TRAJANjE: 85 min.

CIJENA: 4,00 KM