Od 15. do 20. marta, svi zainteresovani filmofili će imati priliku da gledaju dvije nove projekcije u  bioskopu Kulturnog centra Trebinje: Tomb Raider – Pljačkašica grobova, i animiranom filmu namijenjenom najmlađim članovima društva- Patuljci uzvraćaju udarac.

TOMB RAIDER – PLJAČKAŠICA GROBOVA

OD 15. DO 20. MARTA 2018.

20 ČASOVA

NAKON DVA KULTNA NASTAVKA S ANĐELINOM DŽOLI, VRIJEME JE ZA NOVU LARU KROFT S ALISIJOM VIKANDER U GLAVNOJ ULOZI.

SADRŽAJ FILMA:

Lara Kroft je strastvena, samostalna djevojka i ćerka ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerka. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj i svrhu, odbija da preuzme uzde carstva svog oca jednako kao što odbija i da prizna da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama, Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

IZVORNO IME: Tomb Raider

REŽIJA: Roar Uthag (Roar Uthaug)

ULOGE: Alisija Vikander (Alicia Vikander), Dominik Vest (Dominic West), Volton Gogins (Walton Goggins), Danijel Vu (Daniel Wu)

ŽANR: Akcija, avantura

TRAJANJE: 122 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC

OD 15. DO 20. MARTA 2018.

18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Ni vrtni patuljci nisu što su nekad bili. Kada djevojčica Kloi otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora odlučiti kako postupiti. Patuljci sa naime bore protiv zlih Trogsa koji stižu iz druge dimenzije.

IZVORNO IME: Gnome Alone

REŽIJA: Piter Lepeniotis (Peter Lepeniotis)

 ULOGE: Beki Dži (Becky G), Džoš Pek (Josh Peck), Tara Strong (Tara Strong)…

ŽANR: Animacija

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

KC Trebinje/ HP, mart 2018.